Fler borde känna till det här hårvitaminet för det fungerar!

Tom Sundal Aguirre förlitar sig på sitt utseende men trodde inte riktigt att ett kosttillskott kunde hjälpa honom få tjockare, starkare och friskare hår – och minska håravfallet. Det tog bara några veckor innan han ändrade uppfattning.

– Jag har mycket hår och skägg, men det utsätts för tuff behandling i mitt arbete. Därför började jag tappa mycket hår, säger Tom.

 Den 48-årige mannen från Kristiansand är konsult och filmproducent, och han arbetar både framför och bakom kameran. Han är också en influencer med inriktning på vikingatiden. Hans mer än 300 000 följare på Instagram ser honom mest i vikingakläder och miljöer – långt hår och ett robust skägg är avgörande för att verka autentisk.

 – När vi filmar utsätts håret för mycket påfrestning. Jag brukar fläta det, men sedan märkte jag att varje gång jag tog ur flätan föll det mycket hår. Till slut blev det så mycket att jag tänkte att jag måste göra något åt det.

 Lösningen blev Hair Luxious.

Tappade mindre hår med Hair Luxious

Av en slump såg han en reklam för hårvitaminet Hair Luxious. Det norsktillverkade och veganska kosttillskottet består av 25 vitaminer, mineraler och naturliga extrakt som är sammansatta för att ge näring till kroppen och håret inifrån.

 Tom tänkte att han kunde prova Hair Luxious, även om han först var skeptisk till att ett kosttillskott kunde hjälpa honom.

 – Bara några veckor senare märkte jag att jag tappade mindre hår. Efter ett tag tyckte jag att skillnaden var så betydande att fler borde känna till det – för Hair Luxious fungerar! Åtminstone är det min erfarenhet.

 Han har nu använt Hair Luxious i två år och är mycket nöjd med sitt hår.

Beställ här

Viktigt att ta hand om håret

– Jag är en vuxen man med ett fylligt skägg och långt hår, och jag förlitar mig på mitt utseende. Jag har haft bra hårtillväxt från början, men jag tränar också kampsport och tvättar håret ofta, så det slits åt alla håll. Därför är det viktigt för mig att ta hand om det så bra som möjligt, förklarar Tom.

 Nu spenderar han sina dagar med att göra en kortfilm om händelserna som ledde upp till Slaget vid Hafrsfjord år 872, när Harald Hårfagre enade Norge till ett rike. Han säger att det finns ett enormt internationellt intresse för vikingatiden, och när han återskapar perioden är hans hår och skägg avgörande.

 

– Vår lördag kommer från vikingarnas «laugardag», vilket betyder tvättdag. Vi vet från skriftliga källor att vikingarna tog väl hand om sig själva, vårdade håret och sina skägg. De var också noggranna med sina tänder, använde smink och var bland de renaste människorna i Europa på den tiden, säger Tom innan han avslutar med ett leende:

 – Så du borde inte utesluta att de riktiga vikingarna kanske också använde Hair Luxious.

 Vill du ha extra glans, fukt och styrka i ditt hår? Då bör du prova Hair Luxious Schampo och Balsam