Därför rekommenderar norska frisörer hårvitaminet Hair Luxious

Hemligheten bakom tjockare, friskare och starkare hår är bra och rätt vård över tid. Frisörer som arbetar med hår varje dag vet vad som fungerar, och kanske ännu viktigare, vad som inte fungerar. Därför kan de ge rekommendationer baserade på erfarenhet och kunskap.

Frisören Isabelle Calderon är verksamhetschef för salongerna Hendrix Hair Sentrum och Hendrix Hair Torggata i Oslo. Hon är mycket tydlig med vilket kosttillskott, schampo och balsam som fungerar bäst för ditt hår.

Beställ här

Hair Luxious – hårvitaminer som fungerar!

Hair Luxious är en av hårvårdsserierna som Isabelle ofta uppmuntrar sina kunder att prova.

­– Jag har använt Hair Luxious i flera år. Det är de enda produkterna i den här kategorin som jag rekommenderar till mina kunder eftersom jag vet att det fungerar, säger hon.

Som frisör ser hon varje dag att problemet hennes kunder har är att de inte använder produkter som är anpassade för deras hår.

– Jag rekommenderar Hair Luxious från Good For Me, särskilt till personer med tunt och fint hår, men också till personer som kämpar med håravfall och att de tappar mycket hår.

Läs också: Tecken på att ditt hår ropar på hjälp!

Det här är Hair Luxious

I Hair Luxious får du över 20 vitaminer, mineraler och naturliga extrakt som är bra för både dig och ditt hår. Några av dessa är:

  •   Biotin: Hjälper till att bibehålla normalt hår
  •   Koppar: Bidrar till normal pigmentering av hud och hår
  •   Selen och zink: Bidrar till att bibehålla normalt hår
  •   Vitamin B12 och järn: Har betydelse för cellindelningsprocessen
  •   Hair Luxious finns för både män och kvinnor

 

Näringsämnen du behöver

Det är viktigt med en varierad och hälsosam kost, men det kan vara utmanande att hålla koll på vad du äter och om du uppfyller ditt dagliga behov. I sådana fall kan ett kosttillskott som säkerställer att du får de vitaminer och mineraler ditt hår behöver vara ett klokt val.

– Det här är en välkänd utmaning. Även om du tror att du äter hälsosamt är det tyvärr inte alltid så att du får i dig det du behöver, säger Isabelle.

Och det här är just en av fördelarna med Hair Luxious – bara två tabletter om dagen räcker för att säkerställa att du får de viktigaste hårvitaminerna och mineralerna.

När jag provade Hair Luxious innan vi introducerade det i salongerna såg jag att det fungerade. Jag märkte att mitt hår växte snabbare och verkade starkare. Dessutom upplevde jag att även de tunnaste håren framtill blev tjockare och bröts inte lika lätt som tidigare, avslutar en nöjd Isabelle.

Få rätt näring och vitaminer för ditt hår med Hair Luxious

Beställ Hair Luxious idag!