Hårfrisörskan Nina Thorsbye påtalar vikten av rätt näring

Att ta bra hand om ditt hår handlar inte bara om att använda bra produkter. För friskt och vackert hår är det viktigt att kroppen får en regelbunden och tillräcklig försörjning av vitaminer och mineraler. Därför rekommenderar hon hårtillskottet Hair Luxious till sina kunder – och använder det själv.

– Jag är väldigt noga med vitaminer. Jag tror inte att det är struntprat när de säger att skönhet kommer inifrån. Den näring vi ger till kroppen är mycket viktigt för vår hud och vårt hår. Om ditt hår saknar vitaminer kommer det försvagas och när kroppen saknar vitaminer saktas celldelningen ner, vilket i sin tur påverkar hårväxten säger hon, och lägger till:
– Ditt hår säger mycket om din hälsa.

Gör som tusentals andra och prova Hair Luxious.

– Du behöver regelbunden påfyllning. Två tabletter om dagen.

Nina får också bra feedback från sina kunder.

– Alla mina kunder som tar två tabletter per dag är supernöjda. Det är inte en snabb lösning, utan det måste göras regelbundet. Ju noggrannare du är med att ta tillskottet desto snabbare får du resultat. Jag märker att mina stamkunder upplever mindre håravfall och att håret vid hårfästet inte längre bryts eller att de inte tappar det lika snabbt eftersom håret är starkare.

Läs också: Hårfrisörskan Isabelle Calderon om Hair Luxious

Snabb förändring

Men någonting märks snabbt med Hair Luxious:

– Du tappar mindre hår och håret växer fortare med optimal cellförnyelse och celldelning. Jag märker stor skillnad redan efter några veckor. Det är lättare att få håret att växa eftersom det inte är lika ömtåligt. Det blir tjockare och starkare på lång sikt.

– Det som är viktigt med B-vitamin är att de är vattenlösliga. Kroppen gör sig av med det den inte behöver, så du kan bara få det du behöver och inte mer. Därför behöver du fylla på regelbundet och det gör du om du tar Hair Luxious.