– Ingen tycker att det är okej att tappa hår, därför rekommenderar jag Hair Luxious

Din frisör märker ofta förändringar i ditt hår innan du själv gör det och de vet vad som krävs för att göra det friskt, starkt och vackert igen. Det är därför Linn och Sara alltid rekommenderar Hair Luxious hårvitaminer till sina kunder.

Det är välkänt för de flesta av oss att håret utsätts för både yttre och inre påfrestningar. Men det många förmodligen inte känner till är de faktorer som leder till tunt och livlöst hår.

– Det kan vara dålig kost, brist på näring, stress, mediciner, sjukdomar, ålder och genetik säger Linn Tvete-Fernando, VD för de två Fernando-hårsalongerna på Amfi Verdal.

Det familjeägda företaget, grundat av Linns mormor 1960, övertogs sedan av hennes mor innan Linn tog över ansvaret. Utöver sitt arbete är hon mamma till tre barn och upplevde själv håravfall under graviditet och amning.

– När jag ammar efter förlossningen blir mitt hår tunnare. Och jag ser många av mina kunder stå inför samma utmaning.

Kollegan och frisören Sara Rygh nickar och påpekar flera faktorer.

– Som jag säger till mina kunder – allt du gör med ditt hår är en påfrestning. Det gäller särskilt värme, hårsnoddar, duschning, borstning, styling och kemiska behandlingar som skadar hårstråna inifrån.

Och att använda fel produkter i håret och en kost som saknar vitaminer och mineraler kan leda till…

– Om ditt hår blir svagt och skört eftersom du inte får tillräckligt med näring kan det leda till håravfall.

 

Ingen effekt förrän de börjar med Hair Luxious

När Linn och Saras kunder sitter i stolen märker de snabbt om kunden har utmaningar med hårkvaliteten.

– Det varierar från små till stora problem. Många kämpar med torr hårbotten, håret kan vara livlöst och svagt och naturligtvis finns det de som tappar håret, säger Sara.

– Det gäller både män och kvinnor, särskilt äldre kvinnor kan bli bekymrade när de upplever håravfall och att håret blir tunnare,  tillägger Linn.

Och när hon ser kunder med de här typerna av utmaningar rekommenderar hon alltid…

– Hair Luxious hårtabletter, särskilt om det handlar om håravfall. Oavsett om det beror på mediciner eller om det är genetiskt tycker ingen att det är okej att tappa hår. Därför rekommenderar jag Hair Luxious tabletter för håret och jag rekommenderar det både till kvinnor och män.

 

Det här är Hair Luxious hårvitaminer

Varje Hair Luxious hårtablett innehåller 25 veganska vitaminer, mineraler och naturliga extrakt som är särskilt fördelaktiga för hår och kropp. Några av de aktiva ingredienserna inkluderar:

Biotin: bidrar till normal hårväxt

Naturlig kisel från åkerfräken och hirslextrakt: stärker hår och naglar

Koppar: bidrar till normal pigmentering av hud och hår

Selen och zink: bibehåller håret

Vitamin B12 och järn: spelar en roll i celldelningsprocessen

Hair Luxious finns för både män och kvinnor

 

Sara berättar också för sina kunder om Hair Luxious tabletter för håret.

– Bara idag rekommenderade jag dem till en kvinnlig kund som gick igenom en stressig period och hade tappat mycket hår. Många har provat andra kosttillskott tidigare men upplevde ingen effekt förrän de började med Hair Luxious hårvitamin.

Och det är just därför hon rekommenderar Hair Luxious som de bästa hårvitaminerna  – hon ser att det fungerar.

– Det beror på att det hjälper inifrån, vilket är där håret skapas. Om ditt hår är svagt inifrån kommer inga produkter i världen att hjälpa på utsidan.

Vill du lägga till extra styrka och glans i ditt hår? Kolla då in Hair Luxious shampo och balsam.

 

 

Det här är Hair Luxious shampo och balsam för hårtillväxt

Med Hair Luxious shampo och balsam får du ingredienser som rengör, ger näring och stärker samtidigt som de ger extra glans, fukt och ett mjukare hår. Här är några av de näringsämnen som hårtillskottet innehåller:

Bio Capigen Veg V2: gör håret blankare och förbättrar hårtexturen

Sojaprotein: återfuktar och motverkar torr hud

Veteprotein: behandlar torrt, skadat hår och minskar håravfall

Arginin: har en lugnande effekt på hårbotten

Sötmandelolja: gör torr och irriterad hårbotten mjuk

 

Jag märker att mitt hår blir tjockare med Hair Luxious hår vitaminer

En sak är att kunder köper Hair Luxious för hårtillväxt. Den stora frågan är om de kommer tillbaka och köper mer?

– Mina kunder kommer alltid tillbaka och köper mer och det är helt enkelt eftersom de upplever förbättring. Jag skulle inte ha det i min salong om jag hade några tvivel, beviset på att det här är en äkta produkt är att den också säljs på apotek. Inga kunder har någonsin sagt till mig att Hair Luxious vitaminer för håret inte fungerar, säger Linn.

Sara tillägger att vissa kunder ser förändringar nästan omedelbart, medan det för andra kan ta 3 till 4 månader – men alla upplever effekten av hårvitaminerna förr eller senare.

– De säger att deras hår har blivit tjockare, fräschare och friskare. Så när kunder är hos mig köper de alltid två eller tre askar för att se till att de inte tar slut.

– Eftersom du har så mycket gott att säga om Hair Luxious hårtillskott – använder du det själv?

– Jag har precis börjat. Därför är jag mycket spänd på att se vilken effekt hårvitaminerna kommer att ha på mig och när jag kommer att märka det, säger Sara.

Linn har varit en fan av Hair Luxious hårtillskott i många år.

– Jag vet att det är bra och jag och flera familjemedlemmar använder det – jag tog två tabletter senast i morse. Jag gör det för att jag har ett typiskt hår som blivit kemiskt behandlat mycket och dessutom har jag ammat tre barn. Med Hair Luxious vitaminer för håret känner jag att mitt hår blir tjockare, särskilt runt tinningarna, säger Linn innan hon avslutar:

– Det är därför jag kan rekommendera hårtabletterna till mina kunder – jag har personligen upplevt den positiva effekten Hair Luxious vitaminer har på mitt hår.

 

Kolla in det här supererbjudandet – just nu får du 40 % rabatt på den första förpackningen Hair Luxious hårvitamin.

 

 

Linns och Saras topp tre tips för friskt, vackert och starkt hår

  • Använd rätt produkter för ditt hår – fråga din frisör vad håret behöver
  • Behandla ditt hår med en inpackning ungefär varannan vecka
  • Undvik onödiga värmeverktyg – använd värmeskydd om det behövs