Kvinnlig frisör kontrollerar hårets kvalitet hos kund

”Jag såg med egna ögon hur snabbt håret växte ut igen.”

Hårtillskottet har redan gjort avtryck bland hårsalongerna och allt fler frisörer upptäcker hårvitaminerna som ger en ny nivå av kvalitet på hårvårdsbehandlingar.

Frisör om Hair Luxious

Hårstylisten Malene Stølen är grundare och ägare av Meraki Studio som har två filialer i Oslo. Salongen på Lassons gate slog upp portarna 2016, medan salongen vid Aker Brygge öppnades 2022. Malene var en av hårexperterna på ”Helt ny på 100 minuter” som sändes på TV 2 för några år sedan. Hon har också arbetat med flera välkända musikvideor och reklamfilmer. Under åren har Malene deltagit i många frisörtävlingar och har till och med blivit nationell mästare.

Uteslutande positiva återkopplingar från kunder

När hon får frågan om varför hon valde att ta in Hair Luxious hårtillskott till sin salong, svarar hon utan att tveka.

”Det har gått många år sedan jag tog in Hair Luxious i sortimentet. Jag testade det och hade också många stamkunder som använde hårvitamintabletterna.” säger hon.

”Jag såg också med egna ögon hur snabbt håret växte ut igen med Hair Luxious. Det är ett mycket bra tillskott för håret för alla som av olika anledningar har problem med håravfall.”

CTA: Köp nu

Frisör Malene och kunde

Hur lång tid det tar innan du märker en skillnad efter att du börjat med Hair Luxious för att få håret att bli tjockare, beror på hur snabbt ditt hår växer.

”Vanligtvis växer håret en centimeter i månaden, men detta kan variera. Om håret är borta och hårsäcken måste bygga ett helt nytt hår, kan det ta allt från en till tre månader innan du märker resultatet.” förklarar hon.

Återkopplingen från hennes kunder är enhälligt positiva.

”Mina kunder är mycket nöjda med Hair Luxious. Det gäller alla som har provat det. Jag kan också se resultatet själv om de har varit duktiga på att ta hårvitaminetabletterna regelbundet. Jag rekommenderar alltid Hair Luxious tillsammans med olika hårvårdsprodukter som hjälper till med hårväxten för kunder som kämpar med oönskat håravfall.” säger hon.

Hair Luxious Tabletter for Henne och Honom
Hair Luxious Tabletter for Henne och Honom

Hair Luxious fungerar lika bra för både kvinnor och män. Skillnaden i hårvitaminerna är tillsatsen av järn för kvinnor.

Ett unikt hårtillskott i ett globalt sammanhang

Hair Luxious är ett unikt kosttillskott för håret, faktiskt den enda i sitt slag i världen. Det är den unika sammansättningen med över 20 näringsämnen och naturliga extrakt som gör håret både friskare och starkare.

”Vi såg väsentliga brister tidigt hos konkurrerande produkter och började sätta samman formeln som idag har blivit Norges mest sålda hårvitaminer på nätet och i apotek. Det är självklart roligt att se att Hair Luxious har blivit så väl mottaget, inte bara i Norge, men också i stora delar av Europa.” säger Frode Hundseth, VD för Good For Me AS.

CTA banner