Nina testade många hårvitaminer – de här gav henne önskat resultat

Du kan påverka ditt hår inifrån – frisören Nina Angvik Mathisen har förlitat sig på kosttillskottet Hair Luxious i flera år.

Friskt, starkt och vackert hår börjar med rätt näring inifrån, men påverkas också av yttre faktorer. Kallt och torrt vinterväder kan ta ut sin rätt även på de tjockaste hårsvallen. Detsamma gäller för stress och andra påfrestningar på kroppen.

 Om du drömmer om en frisk och stark hårman måste du se till att du får tillräckligt med rätt vitaminer.

Beställ här


Har fått friskare och starkare hår med Hair Luxious

Nina Angvik Mathisen är frisör, och hon har själv använt hårvitaminet Hair Luxious från norska Good For Me i flera år.

– Jag brukade ta rent B-vitamintillskott, men Hair Luxious består av flera vitaminer och mineraler. Ett exempel är biotin, som är känt för att hjälpa till att främja hårväxten, säger frisören.

Hon testade Hair Luxious första gången innan hon började sälja det i sin salong, Perfect Hair, som ligger på Briskeby i Oslo. Under en stressig period upplevde hon själv håravfall, och sedan dess har hon använt kosttillskottet från Good For Me.

– Jag upplevde snabbt en bra effekt, och jag är mycket nöjd. Med Hair Luxious känner jag att mitt hår blir friskare och starkare.

Här kan du läsa mer om Hair Luxious

 

Stress kan leda till håravfall

 Det är normalt att förlora cirka 100 till 150 hårstrån om dagen, men ibland kan det öka. Vissa kan uppleva ökat håravfall efter tuffa perioder eller påfrestningar på kroppen.

 – Hårfällningen inträffar oftast tre månader efter händelsen. Om du vet att du går igenom en stressig period, vare sig det är prov eller hårt arbete, bör du börja använda Hair Luxious i god tid, föreslår Nina.

 Äntligen kan Kristin ha de frisyrer hon önskar sig

 

Det här är Hair Luxious

 Varje Hair Luxious-kapsel innehåller 25 veganska vitaminer, mineraler och naturliga extrakt som är särskilt fördelaktiga för håret och kroppen. Några av de aktiva ingredienserna inkluderar:

  • Biotin: Bidrar till normal hårväxt
  • Koppar: Bidrar till normal pigmentering av hud och hår
  • Selen och zink: Underhåller håret
  • Vitamin B12 och järn: Har betydelse för celldelningsprocessen
  • Hair Luxious finns för både män och kvinnor


Hair Luxious – en komplett hårvitamin

En balanserad kost är viktig för att upprätthålla ett motståndskraftigt och friskt hår. Livsmedel som grovt bröd, ägg, ost, frukt, grönsaker, vitt kött och fisk är viktiga näringskällor. Men det kan vara utmanande att äta hälsosamt i vardagen. Därför har vi utvecklat kosttillskottet Hair Luxious, som är en komplett hårvitamin.

 Även om Hair Luxious inte kan ersätta en hälsosam kost kan det säkerställa att du får i dig alla de näringsämnen ditt hår behöver – även under stressiga perioder.

 – Jag tar Hair Luxious för att vara säker på att jag får i mig allt som är bra för mitt hår. Dessutom äter och lever jag hälsosamt. Du måste göra det bästa av det du har och skapa den bästa möjliga grunden för ett bra liv, säger Nina.

 Är du nyfiken på Hair Luxious?

Ninas fem tips för vackert hår

  1. Näring inifrån: Friskt och starkt hår tål yttre påfrestningar bättre. Fyll på med biotin, selen, zink och andra vitaminer och mineraler. Allt det här får du i Hair Luxious.
  2. Fukt till håret är viktigt: Torrt hår beror ofta på brist på fukt. Använd leave-in-produkter, spraybalsam eller en bra hårolja. Välj lättviktiga produkter med gott om näring och fukt.
  3. Ta hand om hårbotten: Många tror att de har mjäll, men det kan vara en torr hårbotten. Använd en skrubb och ge hårbotten en lätt massage. Det ökar blodcirkulationen.
  4. Värmeverktyg kan torka ut håret: Var försiktig så att du inte överanvänder hårtorken och kom ihåg att använda värmeskyddande produkter. Det är särskilt viktigt för blekt hår.
  5. Skydda håret i kylan: Bär en hatt och stoppa in håret som är utanför i hatten eller inne i jackan. När det är kallt blir håret torrt – du kan tillföra mer fukt med schampo och balsam som innehåller extra fukt.


Du kan köpa Hair Luxious hårvitaminer på apotek – och hos frisören

Kosttillskottet Hair Luxious är bland de bästsäljande produkterna hos Good For Me. Det har inga kända biverkningar, är veganskt, fritt från allergener och inte testat på djur. Hair Luxious kan du köpa på här, på Ditt Apotek, Vitusapotek eller utvalda frisörsalonger.

 – Hair Luxious är ett utmärkt alternativ i en hektisk vardag, särskilt om du inte kan äta alla näringsämnen som ditt hår och din kropp behöver, avslutar frisören – innan hon välkomnar nästa kund.

 Gör som Nina och tusentals andra – prova Hair Luxious själv.