– Om du önskar fylligare hår är det bara att prova Hair Luxious hårtabletter

Det är inte bara män som kan drabbas av tunnare hår. Många kvinnor upplever samma sak under kortare eller längre perioder. Eftersom tunt hår hos kvinnor är mindre vanligt kan det dessutom kännas mer negativt än för män. Lyckligtvis finns det hårvitaminer som kan hjälpa – precis som det har gjort för Anna.

Under veckodagarna studerar 24-åriga Anna Holmedal på Vea, Norges gröna yrkesskola, belägen i Moelv. När helgen närmar sig sätter hon sig i bilen och kör de nästan 50 milen hem till Örland – en resa på över sju timmar.

Som trädgårdsmästare är det praktiskt med hästsvans, men Anna har också märkt att det sliter på hennes hår.

– Jag har alltid haft problem med tunt och slitet hår, men för ett tag sedan började jag även att tappa det. Anledningen vet jag egentligen inte, men det beror antagligen på att mitt hår är ömtåligt och helt enkelt inte tål att sättas upp i hästsvans.

Inte oväntat var det förstås besvärligt för henne att tappa håret.

– Det är något jag har tänkt mycket på. Det är inte roligt. Egentligen gillar jag inte att ha håret i hästsvans, för då ser det extra tunt och slitet ut. Så mitt hår har ibland fått mig att känna mig osäker.

Anna är inte ensam om att känna så här – ungefär hälften av alla kvinnor kommer att drabbas av tunt hår och sämre hårväxt någon gång i livet. Det kan bidra till osäkerhet och lågt självförtroende. Håravfall känns vanligtvis mer besvärande för kvinnor än för män. Det är helt enkelt på grund av att det traditionellt sett har varit vanligare med långt hår på kvinnor och därmed blir håravfallet mer påtagligt. Dessutom är lite hår hos män ofta förknippat med maskulinitet.

Det sägs att håret är en kvinnans stolthet. Då säger det sig självt att det kan upplevas dramatiskt att förlora det.

 

Märkte skillnad på sex veckor med hårvitaminer

 Anna testade många metoder för att få starkare och tjockare hår, men…

– Jag testade olika shampon och balsam som skulle vara bra och av hög kvalitet, men inget av dem fungerade.

Hon gjorde mycket efterforskning på nätet och det var särskilt annonser för en viss produkt som dök upp ofta – de populära hår vitaminerna Hair Luxious. Det är för övrigt ett veganskt alternativ som alla kan använda. Anna tänkte som så många andra: hur kan ett kosttillskott hjälpa mot tunt hår? Till slut valde hon ändå att göra en beställning.

– Det tog inte mer än sex veckor innan jag såg och märkte skillnad. Jag hade flätat håret och upptäckte massor av små hårstrån jag aldrig hade sett förut. Då förstod jag att håret under hade börjat växa ut. Nu har jag tagit en kapsel varje morgon och kväll i snart ett år och mitt hår har blivit mycket starkare och tjockare.

Det här är Hair Luxious hårtillskott

Varje kapsel Hair Luxious för hårtillväxt innehåller 25 veganska vitaminer, mineraler och naturliga extrakt som är extra fördelaktiga för håret och kroppen. Några av ingredienserna är:

Biotin: bidrar till normal hårväxt

Naturligt kisel från åkerfräken och hirsextrakt: stärker hår och naglar

Koppar: bidrar till normal pigmentering av hud och hår

Selen och zink: stärker håret

Vitamin B12 och järn: spelar en roll i cellförnyelseprocessen

Hair Luxious finns både för honom och henne

– Kvinnor är mer rädda för att tappa håret.

Impuls frisörsalong ligger i Svelvik och här hittar vi ägaren Aase Lillelien. Hon nickar instämmande åt det Anna berättar och nämner flera orsaker till att vi kan få tunnare hår och i vissa fall börjar tappa det.

– Det kan vara stress, yttre slitage, användning av mediciner och viktminskning. Dessutom handlar det om hur man mår mentalt. Håret är också det minst krävande organet när andra organ i kroppen behöver näring, som när du ammar. När håret inte får näring släpper det från hårsäckarna.

– Hanterar kvinnor och män håravfall olika?

– Ja, kvinnor är mer rädda för håravfall, samtidigt som de är mer öppna med det om det händer. De är också bättre på att söka hjälp. Det är ju fler män som får tunt hår, men de är lite så ”nej, jag bryr mig inte” – och sedan bryr de sig ändå.

 

Imponerades av kundens hår

Kanske skulle de bry sig om de visste hur enkelt det kan vara att få tillbaka håret? Aase ser nämligen nästan dagligen de positiva effekter Hair Luxious piller för hårväxt har på hennes kunder.

– Det första som ofta händer med dem som tar Hair Luxious hårtillskott är att håravfallet minskar. Sedan märker de ofta att det börjar klia i hårbotten och det är ett bra tecken på att håret är på väg tillbaka. Efter ett tag blir håret starkare och tjockare och tål mer.

Och självklart rekommenderar hon Hair Luxious till sina kunder i salongen.

– Ja, det gör jag. Och om jag tar in något i salongen ska det vara det bästa. Jag hade en kund som redan köpt via nätet och när jag såg hennes hår frågade jag ”Vad händer?” Hon hade börjat med Hair Luxious hårvitamin, så då fanns det ingen anledning att inte beställa det – och jag är mycket nöjd.

Aase berättar också om en 80-årig kund som hade börjat tappa håret och en dag sade att de måste beställa en peruk till henne.

– Så frågade jag om hon kände till Hair Luxious. Jag sade att jag inte kunde garantera resultat, men att jag tyckte det var värt att försöka. Nu har hon fått tillbaka nästan allt sitt hår och hon behöver ingen peruk längre.

– Använder du Hair Luxious själv?

– Nej, jag har alldeles för tjockt hår! Men jag har en svärson och en son som använder Hair Luxious För Honom.

 

Önskar du extra styrka och glans för håret? Kolla in Hair Luxious shampo och balsam.

Det här är Hair Luxious shampo och balsam

Med Hair Luxious shampo och balsam får du ingredienser som rengör, vårdar och stärker – samtidigt som du får extra glans, fuktighet och ett mjukare hår. Här är några av de näringsämnen som finns i produkterna:

Bio Capigen Veg V2: gör håret blankare och bidrar till att stärka håret

Sojaprotein: bidrar med fukt och motverkar torr hud

Veteprotein: behandlar torrt och skadat hår samt minskar håravfall

Arginin: har en lugnande effekt på hårbotten

Mandelkärnolja: gör torr och irriterad hårbotten mjuk

 

Mycket nöjd med Hair Luxious hårtillskott

 Något Anna uppskattar med sitt ”nya” hår är att det inte bara är hon som märker skillnad. Andra ser det också.

– Jag har alltid varit en som har haft tunt och blont hår, men nu är det helt tydligt att det är mycket fylligare och friskare. Dessutom har jag ändrat vanor för att inte slita så mycket på håret, bland annat använder jag mestadels hårklämma. Och så torkar jag inte håret med handduk utan trycker ur vattnet med en T-shirt, eftersom det sliter mindre.

Hon tillägger att hon är mycket nöjd med Hair Luxious och sitt hår. Och hon har en liten uppmaning till dem som har tunt hår och ännu inte har provat produkten.

– Jag kan tryggt rekommendera Hair Luxious vitaminer för håret. Alla som har det som jag haft det, som känner sig osäkra med tunt, slitet hår och vill ha friskare och fylligare hår – det är bara att prova.

 

Nyttja supererbjudandet på de bästa hårvitaminerna – just nu är det 40 % rabatt på första paketet med Hair Luxious.