Tecken på att ditt hår ropar på hjälp!

Fastnar det oerhört mycket hår på borsten när du borstar det? Du är inte den enda. Frisörer rapporterar att många av deras kunder har problem med håravfall – som tur är finns det ett sätt att få hjälp.

Hårets näringstillförsel kommer inifrån. När du är medveten om det är det viktigt att ta en titt på helheten och din egen livsstil. Allt från stress, medicinering, hormoner, trauma och kost kan påverka ditt hår negativt, säger Malene Stølen. Hårfrisörskan och entreprenören äger salongen Meraki Studio i Vika i centrala Oslo, såväl som etablerade Marvelous Hair Extensions.

Här är tre tecken på att ditt hår inte får tillräckligt med näring:

– Har dina hårstrån en spets i topparna? Det betyder att du tappar hår vid hårfästet. Om så inte är fallet betyder det att ditt hår delar sig på grund av kemiska behandlingar etcetera.

– Kortare hårstrån runt hårfästet tyder på tidigt håravfall. Det innebär att du kanske vill göra någonting för att förhindra håravfallet.

– Högt hårfäste. Du behöver inte nödvändigtvis ha ett hårfäste som börjar dra sig tillbaka än. Men har du märkt att hårfästet runt pannan har börjat bli lite tunnare?

Gör som tusentals andra och prova Hair Luxious.

Fakta om Hair Luxious:

Hair Luxious är en multivitamin som innehåller fler än 20 vitaminer, mineraler och naturliga extrakt som noggrant kombinerats för att ge en fördelaktig effekt på ditt hår. Det här är några aktiva ingredienser:

  • Biotin: Bidrar till att underhålla normalt hår
  • Koppar: Bidrar till normal hårpigmentering
  • Selen och zink: Bidrar till att underhålla normalt hår
  • B12 och järn: Bidrar till normal celldelning
  • Tillgängligt för både honom och henne
  • 100% vegansk

När det är perioder som är krävande använder kroppen sina reserver, vilket kommer att påverka ditt hår. Vid sådana tillfällen är det ännu viktigare att ta tillskottet så att du får den näring du behöver. Tyvärr är det även då du normalt blir slarvig och glömmer rutinerna.