10 Enkla steg till ditt drömhår!

Vad behöver du göra för att få tjockare, friskare och starkare hår?

Vi vill alla ha vackert hår, och det behöver inte vara svårt. Här är 10 smarta hårtips för att få det hår du alltid har drömt om!

Beställ här


1. Tvätta håret i kallt vatten

Hett vatten och schampo öppnar hårets fjällskikt, vilket gör det mer mottagligt för skador. Använd därför balsam, och skölj noggrant. Avsluta sedan hårtvätten med kallt vatten. Det stänger fjällskikten och minskar risken för hårskador.


2. Återfukta ditt hår

Ditt hår behöver extra fukt, särskilt på hösten. När det är varmt inomhus och kallt utomhus kan temperaturförändringarna göra att ditt hår lättare torkar ut. Använd schampo och balsam som ger extra fukt. Du kan också använda en fuktgivande hårkur och en bra hårolja.


3. Tvätta inte håret varje dag

Många känner att deras hår blir fett efter en dag, men det är ofta bara en personlig känsla. Oavsett om du har tunt, lockigt eller tjockt hår är det inte nödvändigt att tvätta det varje dag, men olika hårtyper har olika behov. Du kan använda torrschampo de dagar du inte tvättar håret för att fräscha upp det. Det sparar också tid.


4. Välj rätt hårband

 Tänker du på vilket hårband du använder? Vissa hårband, med eller utan metall, kan skada håret. För att på bästa sätt ta hand om håret, använd ett mjukt hårband. Överväg att använda ett i velour – de är mycket skonsamma mot håret och är också en bra accessoar!

 5. Sov med fläta

Om du vill minimera skador på håret är det en bra idé att samla håret i en fläta när du går och lägger dig. På så sätt sprider håret sig inte över hela kudden och skapar friktion, vilket kan leda till skador. Det är särskilt skonsamt för håret att sätta hårbandet längst ner på flätan. När du sover med fläta eller en annan frisyr är hårbandet från Good For Me det skonsammaste, och du kan använda det både dag och natt.

 

6. Vackert hår börjar inifrån

Det finns många tips om hur du kan vårda håret utifrån, men visste du att det är lika viktigt att skydda och vårda håret inifrån? Kosttillskottet Hair Luxious innehåller de vitaminer och mineraler du behöver för ett starkare, friskare och vackrare hår – och det kan få ditt hår att växa snabbare. Börja med Hair Luxious idag och se fram emot att få håret du alltid drömt om.

Visste du att 9 av 10 rekommenderar Hair Luxious till en vän, och att flera av Norges toppfrisörer använder det själva?

Därför rekommenderas Hair Luxious hårvitaminer av norska frisörer

 

7. Använd hårprodukter anpassade för ditt hår

 Vilket schampo och balsam använder du? Schampon du köper i matbutiker innehåller ofta sulfater som får dem att skumma och få ditt hår att kännas rent. Tyvärr är detta mycket starkt för ditt hår och din hårbotten och torkar gradvis ut det vid varje tvätt.

 Nästa gång du besöker frisören fråga vilka produkter som är bra för ditt hår. Bli inte förvånad om svaret är Hair Luxious schampo och balsam. De naturliga ingredienserna rengör och vårdar ditt hår, ger det glans och fukt – och gör det starkare och friskare.

 

8. Rengör dina hårtillbehör

Om du inte rengör borstar och andra tillbehör som du använder till håret kan det få ditt hår att se mer oljigt ut. Därför är det en fördel att tvätta dem med schampo flera gånger i månaden. En skonsam borste är också nödvändig – den är avgörande för att ta hand om ditt hår.

 

 9. Låt ditt hår torka naturligt

 Undvik hårtorken när du kan och låt ditt hår lufttorka istället. Det är det bästa sättet att torka håret, och du sparar också energi. Lufttorkning tar längre tid, men som du redan vet, behöver du inte tvätta håret varje dag.

 

 10. Klipp ditt hår regelbundet

Det ska inte gå för lång tid mellan varje gång du klipper ditt hår. Fördelen med att klippa det regelbundet är att du inte behöver ta bort så mycket hår varje gång. Om du går för länge utan att klippa håret kommer det att slitas mer, och du kanske måste klippa av mer.

 

Vill du också få ditt drömhår? Gör som tusentals andra och beställ Hair Luxious här.